logo
Text Size

Végleges forgalmi rend a felújított Vadász utcában - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020.11.10.

Október közepén befejeződött a Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása. Október végétől pedig a Báthory utca ideiglenes, a felújítási munkálatok miatt korábban kialakított forgalmi iránya is megváltozott.

Bővebben, Link

Fák, padok, sportközpont: ilyen lett a Vadász utca

Forrás: 5.kerulet.ittlakunk.hu, 2020. 11. 03.

Megújult a Vadász és a Nagysándor József utca, 20 új facsemete, 5 planténeres fa és négy pad is került a természetes kőburkolatot kapott utcákba. A megemelt úttesttel akadálymentessé váltak, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengén látók és a babakocsival közlekedők számára is.

Bővebben, Link

Kialakult a végleges forgalmi rend - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020.10.22.

Október 15-én befejeződött a Vadász utca és a Nagysándor József utca megújítása, ezért ezekben az utcákban kialakult a végleges forgalmi rend.

Bővebben, Link

Teljesen megújult a Vadász és a Nagysándor József utca - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020.10.22.

Belváros Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az itt lakóknak szép, élhető és zöld környezetet teremtsen. Folyamatosan újulnak meg a közterületek, a társasházak, rendszeresen ültetnek fákat a kerületben és kiemelten figyelnek az itt élők igényeire.

Bővebben, Link

Fákkal újul meg a Vadász utca

Forrás: Mai Belváros, 2020. 09. 24.

Belváros Önkormányzata folytatja a Vadász utca-Nagysándor József utca megújítását. Ennek keretében egy húsz, várostűrő fákból álló fasort telepítenek a Vadász utcában, amely megváltoztatja az utca képét. Áprilisban már tíz fa a helyére került, kilenc növényt a napokban ültettek el végső helyére, egy fát pedig az ősz folyamán helyeznek majd ki.

Bővebben, Link

Lélegzethez jutott a Nagysándor József utca

Forrás: enbudapestem.hu, 2020. 07. 29.

Gyalogos és kerékpáros zónát alakítanak itt ki, az utcába már most sem lehet autóval behajtani. Pontosabban, a Bajcsy-Zsilinszky útról az utcácska legelején lévő mélygarázsba lehet csupán bekanyarodni, ezzel azonban véget is ért az autókázás. Az utcát, melynek burkolatát és díszítőelemeit az elmúlt évben felújították, végérvényesen visszakapták a gyalogosok.

Bővebben, Link

Újabb szakaszához ért a felújítás - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

A Vadász utca és a Nagysándor József utca megújításához kapcsolódó munkálatok május 11-től második ütemhez érkeztek. Megváltozott a megszokott forgalmi rend.

Bővebben, Link

Fasorral újul meg a Vadász utca és környéke - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

Sorban újulnak meg az V. kerület közterületei: Belváros Önkormányzatának megbízásából jelenleg a Vadász utca Bank és Báthory utcák közötti szakaszán, illetve a teljes Nagysándor József utcán végeznek rekonstrukciós munkálatokat. A Vadász utcai faültetés Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester közreműködésével kezdődött meg április végén.

Bővebben, Link

Sportközpont: járvány idején is terv szerint halad - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 05. 14.

A kijárási korlátozás idején is dolgozik az V. kerületi önkormányzat és bízunk abban, hogy a belvárosiak mihamarabb visszatérhetnek megszokott életükhöz és hamarosan birtokba vehetik a Vadász utca 30. szám alatt épülő sportközpontot is – mondta Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester a sportkomplexum építkezésén, ahol arról tájékoztatott: a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben bár nehezebb dolgozni, de tartják az építkezés tervezett ütemét.

Bővebben, Link

Újabb forgalmi változások - Mai Belváros -

Forrás: Mai Belváros 2020. 04. 24.

Fákkal, padokkal, parkolóhelyek kialakításával és új burkolattal újítja meg Belváros Önkormányzata a Vadász és a Nagysándor József utcát. A tavaly megkezdett beruházás április végével újabb szakaszába ér.

Bővebben, Link

  1. Legfrissebb hírek